MARMELÁDA BORŮVKOVÁ

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / ZAVAŘOVÁNÍ OVOCE / ZAVAŘOVANÍ POVIDLA DŽEM / 




INGREDIENCE: Na 1 kg borůvek dáváme 30-40 dkg cukru. POSTUP PŘÍPRAVY: Ovoce rozvaříme nejprve bez cukru, a jakmile je zahuštěno na poloviční objem, přidáme cukr, krátce povaříme a plníme do obyčejných sklenic k povázání a povážeme dvojitým celofánem. Můžeme před. přípravou rozmělnit a šťávu procedit.

MARMELÁDA BORŮVKOVÁ MARMELÁDA BORŮVKOVÁ



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  3,00 | Hodnotilo: 1414 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz